Eloi Nin


Eloi Nin


Metge adjunt especialista en Medicina Física i Rehabilitació

Sóc metge especialista en Medicina Física i Rehabilitació, amb experiència en el camp de la Neurorehabilitació i formació en valoració de la discapacitat i el dany corporal. M’agrada el treball en equip, escoltar, aprendre i mantindre al dia els meus coneixements mèdics i tècnics.

Treballar en aquesta Unitat em proporciona la possibilitat d’intervindre i acompanyar, fent costat, tant els pacients amb dany cerebral com les famílies en el difícil procés de recuperació. Poder oferir una atenció personalitzada, professional i de qualitat, totalment compromesa, no condicionada pel temps o altres factors externs, són aspectes absolutament rellevants per a mi. A més a més, tinc l’oportunitat de dedicar-me a un camp de la rehabilitació que m’entusiasma. Treballar i aprendre amb un equip d’excel•lents professionals, que funcionen amb un alt grau d’implicació i en una mateixa direcció, és força gratificant.

Formació acadèmica

- Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona, 1999-2005.
- Metge especialista en Medicina Física y Rehabilitació. Hospital Clínic Universitari de València, 2005-2009.
- Màster en Valoració de Discapacitats, del Dany Corporal i de la Dependència. Universitat de A Coruña, 2007-2009.
- Diploma d’Estudis Avançats (Estudis de Doctorat). Universitat Autònoma de Barcelona, 2008-2010.

Formació extra acadèmica

- Al llarg de la meua etapa com a metge he assistit a diferents cursos, simposis, jornades i congressos, nacionals i internacionals, relacionats amb la meua especialitat.

Publicacions

- Encinas Cano, P., Nin Ribas, E. Estudio prospectivo de Síndrome de Túnel del Carpo pre y postquirúrgico. Rehabilitación (Madrid) 2010; 44 (1):40-45.

Activitat investigadora

- Neuropatía cubital. Tratamiento con gabapentina. A propósito de siete casos. Pòster. Autors: Encinas Cano, P.; Chapa Villalba, A,; López Figueres, C.; Nin Ribas, E.; Roldán Roldán, I. IV Jornades Nacionals d’Actualització per a metges rehabilitadors. Fuengirola, desembre 2005.
- Common Peroneal Nerve Neuropathy due to Herpes Zoster Virus; A case report. Pòster. Autors: Encinas Cano, P.; Chapa Villalba, A.; López Figueres, C.; Nin Ribas, E. 15th European Congress of Physical and Rehabilitation Medicine; Madrid, maig de 2006.
- Hereditary Motor and Sensory Neuropathy; A case report. Pòster. Autors: Encinas Cano, P.; Chapa Villalba, A.; López Figueres, C.; Nin Ribas, E. 15th European Congress of Physical and Rehabilitation Medicine. Madrid, maig de 2006.
- Estado actual de la lesión medular. Ponent. Dr. E.Nin, Dra. C. López. I Jornada MIR de Medicina Física i Rehabilitació de la Comunitat Valenciana. 18 de febrer 2008.
- Caso Clínico: Plexopatía Braquial Tardía. Ponent. Dr. E. Nin, Dra. J.Torres. 1ª Jornada MIR de Medicina Física i Rehabilitació de la Comunitat Valenciana. febrer de 2008. Premi al millor Cas Clínic, atorgat per la Societat Valenciana de Medicina Física i Rehabilitació (SVMEFR).
- Plagiocefalia postural: Prevención, diagnóstico y tratamiento. Ponent. Dr. Eloi Nin. 2ª Jornades MIR de Medicina Física i Rehabilitació de la Comunitat Valenciana. Alacant, gener 2009.
- Caso Clínico: Artrogriposis infantil. Ponent. Dres. Eloi Nin y Judith Torres. 2ª Jornades MIR de Medicina Física i Rehabilitació de la Comunitat Valenciana. Alacant, gener 2009.
- Curso: Introducción a la rehabilitación de los ictus. Ponent. Col•legi de metges de Bizkaia, novembre 2009.
- Polineuropatía sensitivo-motora por bacilo de Hansen. Pòster. (Autors: Encinas, P.; Mulas, I.; Nin E.; X Congrés Transpirinenc de Medicina Física i Rehabilitació. Hospital de Cruces, Bilbao, novembre 2009.
- Paraparesia secundaria a hematoma subdural espinal tras punción lumbar. Pòster. (Autors: Mulas, I.; Encinas, P.; Nin, E.; X Congrés Transpirinenc de Medicina Física i Rehabilitació. Hospital de Cruces, Bilbao, novembre 2009.
-Curso: Introducción a la rehabilitación de los ictus. Ponent. Col•legi de metges de Guipúscoa, abril de 2010.
- ICF Core Sets for Traumatic Brain Injury Consensus Conference. Participant. Barcelona, març de 2010.

Línies d’investigació

- Treball d’investigació: Estudi sobre Discapacitat lumbar i troballes a la EMG.
- Treball d’investigació: Estudi prospectiu de capacitat funcional i estat de salut en pacients intervinguts d’ATC inclosos en un programa de rehabilitació pre i postquirúrgic.
- Projecte Garun, promogut per l’Associació Basca d’Agències del Desenvolupament i finançat per la DFG. Procés de reflexió i posada en comú entre metges de la Unitat de Dany Cerebral de l’Hospital d’Aita Menni i enginyers de la Universitat de Mondragón que permeta dissenyar actuacions consensuades a l’àmbit global de les malalties neurològiques i del dany cerebral adquirit.

Experiència laboral

- Metge intern resident de l’Especialitat de Medicina Física i Rehabilitació a l’Hospital Clínic Universitari de València. Maig de 2005 a maig de 2009.
- Metge adjunt especialista en Medicina Física i Rehabilitació a la Unitat de Dany Cerebral (activitat hospitalària i ambulatòria) a l’Hospital Aita Menni d’Arrasate-Mondragón des de maig de 2009.

Idiomes

- Anglés
- Català

Aficions
M’agrada treballar en el camp, la natura, l’esport, la lectura, el teatre, les manualitats, gaudir de la família i la gastronomia.

Informació addicional
- Diploma de Formació Especialitzada en Primers Auxilis i Formació Especialitzada en Socorrisme Aquàtic, atorgat per Creu Roja Espanyola. – Membre de la Societat Espanyola de Neurorehabilitació (SENR) i de la Federació Mundial de Neurorehabilitació (WFNR).